audioberza logo
Za informacije, zainteresovani izlagači mogu nam se obratiti na:
Telefoni: +381 (0)63 / 211 777
                  +381 (0)64 / 112 33 64
mail: office (at) audioberza.com
facebook Pridružite nam se na Facebook-u

Buđenje proleća

Dok su se poslednji tragovi februarskog snega još topili na beogradskim travnjacima obasjani prvim martovskim suncem, održali smo sedmu Audioberzu, u "Staklencu" na Trgu Republike, u Beogradu naravno. Tog 1. marta 2009. godine, posetioci inspirisani prvim sunčanim danom nakon dugog tmurnog i hladnog perioda, u do sada rekordnom broju posetili su Audioberzu donoseći sa sobom još bolje raspoloženje nego na prethodnim okupljanjima. Neka sjajna, pozitivna energija širila se među prisutnima tog dana pa je atmosfera najviše ličila na dobru žurku...

Prezentaciju na prvom spratu "Staklenca" ovaj put održao je naš prijatelj i veliki pobornik Audioberze Igor Gligorov, kao predstavnik firme IB Sistem čiji se prodajni program sastoji od proizvoda firmi Cyrus, Qed, Elac, Goldring i Sonoro. Za ovu priliku, Igor je sastavio sistem od sledećih komponenti: Cyrus CD 8x CD plejer, Cyrus 8vs2 integralno pojačalo u kombinaciji sa  Cyrus SmartPower Plus pojačalom snage, Cyrus PSX-R napajanje, ELAC 310.2 Jet zvučnici, a sve to povezano kablovima QED Signature Audio XT, QED Silver Spiral, QED XT-300 i QED Airloc terminacijom. I bez preteranog udubljivanja, moglo se primetiti da ovaj sistem poseduje fantastičnu energičnost i dinamiku, posebno kada se uzmu u obzir njegove skromne dimenzije. Naime, kompanija Cyrus je poznata po tome što proizvodi komponente upola manjih dimenzija nego što je to uobičajeno, a zvučnici Elac 310.2 Jet spadaju u jedne od najmanjih iz Elac proizvodne game. Kada se sve uzme u obzir, može se doći do zaključka da bi ovo bio idealan sistem za nekoga sa skromnijim prostorom za slušanje muzike. Svim posetiocima prezentacije, Igor je podelio i kupone sa popustom za kupovinu u firmi IB Sistem, što ovom prilikom pozdravljamo kao jedno lepo iznenađenje, a Igoru želimo puno uspeha u daljem radu.

Što se ponude u holu tiče, kao i obično, bilo je tu i starih znanaca i nekih novih lica i već viđenih uređaja i nekih po prvi put prikazanih i izuzetno povoljnih prilika i nekih malo manje povoljnih i kupovine i razmene i svega po malo kao i uvek do sad, ali najviše je bilo dobrog raspoloženja, prijateljskog ćaskanja i prijatne atmosfere, što se najbolje može videti sa priloženih fotografija na ovoj stranici. U tom duhu, pozivamo vas da se svi opet okupimo na osmoj Audioberzi predviđenoj za 10. maj 2009. godine. Vidimo se!

Aleksandar Vujasin


Početna ->